Vakipienryhmät

Ilmoittautuminen ja lisätiedot ryhmiin: jutta@personaltrainingjuttaselin.fi tai 050 496 8865

Miesten Voimastartti/Jere Silanne

5 vapaata paikkaa

Sunnuntaisin 12.3 alkaen 17.15-18.15 

3kk/12krt

89e/kk

Tässä ryhmässä lähdetään opettelemaan tekniikat alkuun ja samalla lähdetään lisäämään voimaa. Tavoitteena on saada kurssin aikana tulokset nousemaan vapailla painoilla tehtävissä liikkeissä mm. kyykyssä, penkissä ja maastavedossa. Ryhmään voi tulla mukaan vaikka ei olisi aijempaa kokemusta voimaharjoittelusta.

Painonnoston alkeet/Jere

4 vapaata paikkaa

Perjantaisin 10.3 alkaen 17-18.00

3kk/12krt

89e/kk

Painonnoston alkeiskurssilla tutustutaan olympianostojen pariin. Kurssin aikana tullaan käymään osa kerrallaan tempauksen ja työnnön (rinnalleveto+ylöstyöntö) perusteet sekä erilaisia oheisliikkeitä. Kurssilla tarkoitus on saada tekniikat kuntoon ja löytää uusia vinkkejä omaan harjoittelemiseen. Tämä kurssi sopii niin aloittelijoille kuin hieman lajin parissa olleille. Kurssin aikana tulet saamaan paljon henkilökohtaisia neuvoja, jotta saat kurssista mahdollisimman paljon irti. 

Crosstraining-alkeet/Jere Silanne

5 vapaata paikkaa

Sunnuntaisin 12.3 alkaen 18.30-19.30

3kk/12krt

89e/kk

Crosstraining-ryhmässä tutustutaan toiminnallisen harjoittelun pariin. Ryhmässä lähdetään ihan perusteista liikkeelle, joten tämä sopii kaikille. Ryhmässä tullaan opettelemaan vapaiden painojen oikeat tekniikat sekä tehdään paljon erilaisia omankehonpainonliikkeitä. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi niin voima, liikkuvuus, räjähtävyys kuin kestävyys- puolella. Ryhmän reenit ovat monipuolisia ja jokainen reenikerta on erilainen. Ryhmässä käydään läpi myös tempauksen ja työnnön alkeita.

Kiinteytys/Jere

8 vapaata paikkaa

Perjantaisin 7.4 alkaen 19.30-20.30

Kesto 2kk/8krt

Hinta:89e/kk

Kesä tulee ja nyt otetaan loppukiri! Kaipaatko lisäapuja kiinteytymiseen ja tehokkaita treenejä? Tässä ryhmässä treenataan joka kerta monipuolisesti koko kroppa läpi.

Pilates/Inkeri

3 vapaata paikkaa

Lauantaisin 8.4 alkaen 12.15-13.15

2kk/8krt

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää tukilihaksia, koordinaatiota ja tasapainoa. Lihastasapaino paranee vahvistaen keskivartaloa, selkää ja lantiota jolloin harjoittelusta saa apua selkäongelmiin ja ryhtiin. Kurssi sopii kaikille kuntoon katsomatta, niin aloittelijoille, istumatyöntekijöille kuin jo pilatesta harrastaneille. Ohjaaja tarjoaa liikkeistä vaihtoehtoja ja pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta.

Kehonhuolto/Inkeri

3 vapaata paikkaa

Keskiviikkoisin 5.4 alkaen 19.15-20.15

2kk+1vko/9krt

eka kk 89e, toka kk 111e (5kertaa)

Kehonhuolto pienryhmässä tehdään erilaisia huoltavia harjoituksia ja tutustutaan uusiin erilaisiin tapoihin huoltaa omaa kroppaa. Pienryhmässä kiinnitetään huomiota selän hyvinvointiin ja lantion liikkuvuuteen, sekä vahvistetaan tukilihaksistoa. Tämä sopii ihan jokaiselle! Tunnista saat parannettua kehon lihastasapainoa ja lisää virtaa viikkoihin sen avulla. Valmentajana toimii Inkeri Väisänen, joka on kehonhuollon ammattilainen ja osaa auttaa sinua juuri sinulle sopivalla tavalla. Saat tuntien aikana myös henkilökohtaista neuvontaa ja vinkkejä kotiharjoitteluun.