Vakipienryhmät

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot ryhmiin: jutta@personaltrainingjuttaselin.fi tai 050 496 8865

SYKSYLLÄ ALKAVAT PIENRYHMÄT:

Kehonhuolto, Sekaryhmä, Painonnosto, Miesten Voimastartti, Pilates, Crosstraining alkeet, Mobility, Nuorten Crosstraining alkeet, Liikunnasta virtaa sekä Lihaskunto 60+

Kehonhuolto/Inkeri

5 vapaata paikkaa

Keskiviikkoisin 19.15-20.15 

9.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8 hlö

Kehonhuolto pienryhmässä tehdään erilaisia huoltavia harjoituksia ja tutustutaan uusiin erilaisiin tapoihin huoltaa omaa kroppaa. Pienryhmässä kiinnitetään huomiota selän hyvinvointiin ja lantion liikkuvuuteen, sekä vahvistetaan tukilihaksistoa. Tämä sopii ihan jokaiselle! Tunnista saat parannettua kehon lihastasapainoa ja lisää virtaa viikkoihin sen avulla. Valmentajana toimii Inkeri Väisänen, joka on kehonhuollon ammattilainen ja osaa auttaa sinua juuri sinulle sopivalla tavalla. Saat tuntien aikana myös henkilökohtaista neuvontaa ja vinkkejä kotiharjoitteluun. 

Sekaryhmä/Jere

2 vapaata paikkaa

Maanantai 18-19.00

7.8 alkaen, toistaiseksi voimassa oleva 1kk irtisanomisajalla, 89e/kk, max. 8hlö

Tässä ryhmässä muutama on ollut jo pidemmän aikaa ja yhteishenki mitä loistavin. Nyt ryhmän vetäjäksi vaihtuu Jere elokuusta alkaen.

Sekaryhmä nimitys tulee siitä, koska ryhmässä tehdään vaihdellen erilaisia treenejä laidasta laitaan mm. Crosstraining, Voima, HIIT, Tonnitunti jne.. Tämä tunti sopii myös hyvin liikuntaa aloittavalla ja ryhmään pääsee hyvin hyppäämään mukaan. 

Painonnoston alkeet/ Jere

Perjantaisin 17-18.00

8 vapaata paikkaa

Sunnuntaisin 16-17.00

6 vapaata paikkaa
Perjantain ryhmän aloitus 11.8
Sunnuntain ryhmän aloitus 13.8, 3kk, 89e/kk, max. 8hlö

Painonnoston alkeiskurssilla tutustutaan olympianostojen pariin. Kurssin aikana tullaan käymään osa kerrallaan tempauksen ja työnnön (rinnalleveto+ylöstyöntö) perusteet sekä erilaisia oheisliikkeitä. Kurssilla tarkoitus on saada tekniikat kuntoon ja löytää uusia vinkkejä omaan harjoittelemiseen. Tämä kurssi sopii niin aloittelijoille kuin hieman lajin parissa olleille. Kurssin aikana tulet saamaan paljon henkilökohtaisia neuvoja, jotta saat kurssista mahdollisimman paljon irti. 


Miesten Voimastartti/Jere

6 vapaata paikkaa

Sunnuntai 17.15-18.15

13.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8hlö

Tässä ryhmässä lähdetään opettelemaan tekniikat alkuun ja samalla lähdetään lisäämään voimaa. Tavoitteena on saada kurssin aikana tulokset nousemaan vapailla painoilla tehtävissä liikkeissä mm. kyykyssä, penkissä ja maastavedossa. Ryhmään voi tulla mukaan vaikka ei olisi aijempaa kokemusta voimaharjoittelusta.

Pilates/Inkeri

Keskiviikko 18-19.00

8 vapaata paikkaa

Lauantai 12.15-13.15

8 vapaata paikkaa

Keskiviikon ryhmän aloitus 9.8, Lauantain ryhmän aloitus 9.9, 3kk, 89e/kk, max.8 hlö

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää tukilihaksia, koordinaatiota ja tasapainoa. Lihastasapaino paranee vahvistaen keskivartaloa, selkää ja lantiota jolloin harjoittelusta saa apua selkäongelmiin ja ryhtiin. Kurssi sopii kaikille kuntoon katsomatta, niin aloittelijoille, istumatyöntekijöille kuin jo pilatesta harrastaneille. Ohjaaja tarjoaa liikkeistä vaihtoehtoja ja pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta.


Crosstraining alkeet/ Jere

6 vapaata paikkaa

Sunnuntai 18.30-19.30

13.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8hlö

Crosstraining-ryhmässä tutustutaan toiminnallisen harjoittelun pariin. Ryhmässä lähdetään ihan perusteista liikkeelle, joten tämä sopii kaikille. Ryhmässä tullaan opettelemaan vapaiden painojen oikeat tekniikat sekä tehdään paljon erilaisia omankehonpainonliikkeitä. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi niin voima, liikkuvuus, räjähtävyys kuin kestävyys- puolella. Ryhmän reenit ovat monipuolisia ja jokainen reenikerta on erilainen. Ryhmässä käydään läpi myös tempauksen ja työnnön alkeita.

Nuorten 15-18v Crosstraining alkeet/Jere

8 vapaata paikkaa

Tiistai 15.30-16.30

8.8 alkaen, 3kk, 59e/kk, max. 8 hlö

Crosstraining-ryhmässä tutustutaan toiminnallisen harjoittelun pariin. Ikähaarukka on noin 15-18v, mikäli lapsesi on nuorempi Jutalle yhdeydessä voit kysyä, saako nuori hypätä mukaan. Ryhmässä lähdetään ihan perusteista liikkeelle, joten tämä sopii kaikille. Ryhmässä tullaan opettelemaan vapaiden painojen oikeat tekniikat sekä tehdään paljon erilaisia omankehonpainonliikkeitä. Ryhmässä pääset haastamaan itseäsi niin voima, liikkuvuus, räjähtävyys kuin kestävyys- puolella. Ryhmän reenit ovat monipuolisia ja jokainen reenikerta on erilainen. Ryhmässä käydään läpi myös tempauksen ja työnnön alkeita. 


Tämä sopii erittäin hyvin nuorille, jotka itsekseen käyvät salilla, saamme oikeat liikeradat kuntoon!

Mobility/Hilla

8 vapaata paikkaa

Perjantai 18.15-19.15

11.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8hlö

Hilla opiskelee fysioterapeutiksi, siitä näkökulmasta tehdään tässä ryhmässä erilaisia harjoitteita.

Mobility-tunti on nimensä mukaisesti liikkuvuustunti, jossa keskityttään koko kropan liikkuvuusharjoittelun parantamiseen. Tälläinen harjoittelu on tärkeää, sillä se vähentää loukkaantumisriskiä ja sen ansiosta pystyt hyödyntämään kehon koko kapasiteetin. Tällä tunnilla tehdään niitä liikkeitä mitä ei ehkä muilla keretä tekemään, mutta ovat erittäin tärkeitä--> saa parempia tuloksia, pysyy ehjänä, palautuu paremmin


Liikunnasta virtaa/Jere

8 vapaata paikkaa

Maanantai 16.45-17.45

7.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8hlö

Tämä ryhmä on sinulle, joka olet miettinyt liikunnan aloittamista tai olet juuri aloittanut. Ryhmä on todella matalan kynnyksen ryhmä ja voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Tässä ryhmässä sinun ei tarvitse ennakkoon osata mitään vaan lähdetään kaikki asiat käymään perusteista liikkeille. Tutustutaan erilaisiin treeneihin ja kehonhuolto menetelmiin, joissa pääset haastamaan itseäsi oman tasosi mukaan.

Lihaskunto 60+ /Jere

8 vapaata paikkaa

Keskiviikko 15.30-16.30

9.8 alkaen, 3kk, 89e/kk, max. 8 hlö

Ikääntyessä aina tarvii tehdä lisää lihaskuntoa, jotta jaksaa enemmän ja voi yhä paremmin. Usein lihaskunto ja voimatreenit jäävät liian vähäiselle. Tässä ryhmässä lähdetään ihan alkeista liikkeelle ja jokainen pääsee tekemään oman tason mukaan. Ryhmässä tarkoituksena on parantaa lihaskuntoa, voimatasoja sekä tasapainoa. Lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan! Treenit aina viikottain. Tunti sisältää alkuverryttelyn, lihaskunto-osion sekä kehonhuollon loppuun. Kesto 3kk/12krt, jonka jälkeen ryhmää voidaan jatkaa osallistujien halutessa. Ja tärkeimpänä ryhmässä saat yksillöllistä ohjausta, jotta liikkeet tulee tehtyä oikein!