TUNTIKUVAUKSET

Tunneille voi osallistua kaikenikäiset ja -tasoiset. Tunnit toteutetaan pienryhmätunteina, jokaisella tunnilla tulet saamaan myös yksilöllisiä vinkkejä. Varaa paikka tunneille etukäteen. Tunneille voit osallistua kertamaksulla tai 5/10- kerran kortilla, joka käy jokaisen valmentajan tunneille.

CROSSTRAINING

Crosstraining-tunnilla tehdään erilaisia toiminnallisen harjoittelun harjoitteita. Tunnilla tullaan opettelemaan vapaiden painojen oikeat tekniikat sekä tehdään paljon erilaisia omankehonpainonliikkeitä. Tunnilla pääset haastamaan itseäsi niin voima, liikkuvuus, räjähtävyys kuin kestävyys- puolella. Tunnin reenit ovat monipuolisia ja jokainen reenikerta on erilainen. Tunnilla voidaan käydään läpi myös tempauksen ja työnnön alkeita.

PAINONNOSTO

Opetellaan tempauksen ja työnnön alkeet. Tunnille tultaessa sinun ei tarvitse mitään osata. Tunneille tehdään paljon tekniikkaharjoiteita, tekniikan kehityessä voidaan painoa laittaa pikkuhiljaa lisää. Painonnosto on erittäin hyvä muoto liikkuvuuden harjoittamiseen.

HIIT

Tunnilla tehdään monipuolinen koko vartalon treeni omankehonpainoa hyödyntäen. Välillä mukana voi olla myös pienvälineitä esim. kuminauha. Tästä saat hyviä vinkkejä myös siis omatoimisiin kotitreeneihin.

KUNTOPIIRI

Tunnilla keskitytään lihaskunnon ja kestävyysominaisuuksien kehittämiseen rennon tehokkaasti. Tehdään monipuolisesti harjoitteita kehonpainolla, tangolla, kahvakuulalla, vapailla painoilla ja joskus myös parin kanssa. Tunti sopii kaikille kunto- ja liikuntataustasta huolimatta, liikkeistä annetaan vaihtoehtoja ja ohjausta saa yksilöllisesti. Saat taatusti hien pintaan ja energiaa päivään.


VOIMA

Voima-tunneilla nimensä mukaisesti tehdään puhtaasti Voimaa. Jokaisella tunnilla käydään alkuun tekniikat lävitse, jonka jälkeen tehdään koko vartalon Voimatreeni.


KYYKKY/PENKKI/MAVE

Tunnilla käydään kyykyn, penkin ja maastavedon- tekniikkaa läpi sekä tehdään muutamia apuliikkeitä, joilla saadaan kyseisiin liikkeisiin lisää voimaa. Tunnilla on tarkoituksena jokaisen saada omaan tekniikkaan parannuksia.

PILATES

Pilates kehittää ja vahvistaa tukilihaksia, kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Harjoittelu tehdään hengityksen tahdissa rauhallisessa temmossa, jolloin voit syventyä kuuntelemaan omaa kehoasi. Pilates harjoittelu keskittyy myös vahvistamaan kehon heikkoja lihasryhmiä, kehittää lihastasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Ohjaaja antaa liikkeistä vaihtoehtoja, joita voi tehdä oman taitotason mukaisesti. Tunnin jälkeen saattaa tuntua kuin sisäinen ryhti ja selkä olisi pidentynyt. Tämä tunti on kehoa ja mieltä huoltavaa.

HIIT+Kehonhuolto

Tällä tunnilla nostetaan alkuun hikipintaan tehokkaalla HIIT- treenillä. Tunnin päättää kehonhuolto-osuus, jossa tehdään erilaisia kehonhuoltoliikkeitä. Ei siis vain venytellä.

KESKIVARTALO+LIIKKUVUUS

Alkuun tehdään 30min erilaisia keskivartalo-liikkeitä ja saadaan kroppaan lämpö päälle, jonka jälkeen tehdään 30min liikkuvuustreeni. 


KEHONHUOLTO

Kehonhuolto tunnilla hyödynnetään erilaisia tekniikoita hyväksi, jolla saadaan kroppaan virkeyttä ja kireyksiä auki. 


VOIMA+HIIT

Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi Voima-reenillä tunnin alkuun ja loppuun tehdään tehokas HIIT- treeni omankehonpainolla tai välineitä hyödyntäen.

ULKOTREENIT TEIVOLLA

Ulkoreeneissä kokoontuminen tapahtuu aina portaiden alapuolella, josta yhdessä menemme päivän treenipaikkaan. Reeneissä joka kerta on mukana lihaskuntoa ja vaihdellen juoksemme portaita tai mäkeä. Vaikka porras ja mäkitreenit ovat todella tehokkaita ja raskaita, sopivat nämä kaikille ja jokainen pystyy tekemään oman tasonsa mukaan.

MOBILITY

Mobility-tunti on nimensä mukaisesti liikkuvuustunti, jossa keskityttään koko kropan liikkuvuusharjoittelun parantamiseen. Tälläinen harjoittelu on tärkeää, sillä se vähentää loukkaantumisriskiä ja sen ansiosta pystyt hyödyntämään kehon koko kapasiteetin.

PERUUTUSEHDOT:

Varaus tulee perua 24h ennen treeniä. Sairastapauksissa aamutreenit--> edellisen iltaan 21.00 mennessä. Iltapäivätunnit samanpäivän kello 12.00 mennessä.