Jutta Selin-yrityksen omistaja, ryhmätunnit, yritysten hyvinvointipaketit

Jutta hoitaa salin kaikki toimintaan liittyät asiat. Jutta vetää ryhmätunteja ja yritysten hyvinvointipäiviä sekä ottaa kehonkoostumusmittauksia. Jutalta löytyy omaa taustaa monesta eri lajista mm. painonnosto, yleisurheilu, ratsastus, tanssi ja suunnistus. Jutta itse kilpailee yhä painonnostossa kansainvälisellä tasolla. Ota yhteyttä rohkeasti ja lähdetään miettimään sinun liikuntapolkuasi!

Painonnostosaavutuksia:

Yleisen sarjan Pohjoismaiden mestaruus 2022

U23 Euroopanmestaruus-hopea 2022

Yleisen sarjan Euroopanmestaruus-kisojen 10.sija 2022

jutta@personaltrainingjuttaselin.fi

0504968865Inkeri Väisänen, Ryhmätunnit

Inkerin hallussa ovat keskiviikon ja lauantain tunnit.

Olen liikuntaneuvoja ja sydämeni sykkii liikkuvuus ja kehonhallinta harjoitteille, oli laji mikä tahansa. Olen tehnyt ensimmäisen työurani kaupan alalla, jonka jälkeen halusin tehdä töitä kehon kanssa. Aloitin liikkumisen aikuisena joten tiedän minkälaista liikuntaharrastuksen ja uuden rutiinin luominen kiireisessä arjessa on. Keskityn tunneillani luomaan oivalluksia kehon linjauksista ja lisäämään kehotuntemusta, sekä kehittymään harjoittelussa. Liikkumisen kuuluu olla miellyttävää ja tuoda voimavaroja jaksamiseen. Tervetuloa tunneille!

Jere Silanne, Personal Training, Ryhmätunnit

Olen toiminut Personal Trainerina yli 4 vuotta. Valmentaminen ja treenaminen ovat minun intohimoni. Olen valmentanut eri ikäisiä ja tasoisia liikujia lapsista eläkeläisiin sekä ensikertalaisista urheilijoihin. Valmennukseni ovat yksilöllistä ja monipuolista.

Valmentajana minulle on tärkeää opettaa tehokkaat ja turvalliset liikkeet ja tekniikat. Erikoisosaamiseni on painonnostossa sekä toiminnallisessa harjoittelussa. Koen, että valmennuksissani on hyötyä monipuolisesta liikuntataustastani. Painonnostoa harrastan tavoitteellisesti.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä persoona. Ota rohkesti yhteyttä niin lähdetään toteuttamaan sinun tavoitteita tukevaa valmennusta. Jokaiselle asiakkaalle luodaan oma sopiva PT-paketti. Helppo startti on myös aloittaa ottamalla kehonkoostumusmittaus ja lähteä sitä kautta liikkeelle.

Ota yhteyttä: jere.silanne@hotmail.com

050 405 2427

Hilla, Yksilövalmennus, Ryhmätunnit, Fysioterapia

Moikka, mä oon Hilla, koulutettu hieroja ja toisen vuoden fysioterapia opiskelija. 


Oon muutaman vuoden valmentanut opintojen ohessa ja nyt Jutan kysyessä haluaisinki tulla tänne päin oli mun vastus kyllä.
Koen omaksi vahvuudekseni kehonhuollon ja erilaiset liikkuvuuteen keskittyvät tunnit. Oma työni ja opiskelut päälle tuovat monipuolisen näkökulman mielestäni kehonhuoltoon sekä pyrin kokoajan oppimaan lisää. Työssäni pyrin myös kohtaamaan asiakkaat ajan kanssa ja oikeasti auttamaan ongelmissa mikäli niitä kroppaan on tullut.
Vapaa-ajallani viihdyn painonnoston parissa, joten salilla voit törmätä muhun nostelemassa painoja.


Tervetuloa tutustumaan mun tunneille!😊


Maija, Hieronta

Moikka! Mä oon Maija ja oon tehnyt nyt pari vuotta hierontoja sivutoimisena töiden ohella. Olen valmistunut urheiluhierojaksi 2021 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta.

Toimin "uudella puolella" tiloissa. Hieronta voi tapahtua tunnin kanssa samaan aikaan tai sitten voimme varata sinulle ajan milloin tunteja ei ole.

Tervetuloa hierotuttamaan treenijumit auki!

Hieronta-hinnasto:

30min 30€

45min 40€

60min 45€

90min 55€

TOUKOKUUN AJAN:

30min 30€

45min 35€

60min 40€

90min 50€

Asiakaspalautteet 

Elämäni kiistatta parhaita päätöksiä oli aloittaa treenaaminen ja liikunnan rakentaminen osaksi arkea Jutan ohjeilla. Tuntuu, ettei ole mitään merkitystä sillä, onko itse rapakuntoinen vai valmiiksi aktiivinen liikkuja, Jutta saa jokaisella tunnilla ohjattavat vietyä omille äärirajoille ja välillä vähän ylikin. Jokaisella tunnilla on tähän asti tullut valtavasti onnistumisen kokemuksia, koska harjoitukset on mitoitettu juuri sopiviksi omalle tasolle.

Jutta osaa todella kannustaa ja motivoida, ja on saanut iskostettua päähäni, että vaikka aloittaessa olin tosi huonossa kunnossa ja reilusti ylipainoinen, niin tärkeintä on se, että sen hyväksi on alkanut tekemään jotain. Jutasta itsestään huokuu ammattimainen ote unohtamatta liikunnan iloa.

Suosittelen lämpimästi Jutan treenejä kenelle tahansa, omasta kokemuksesta varsinkin vähemmän liikuntaa harrastaneille!

Jenni, yksilövalmennus, pienryhmä


Monipuolinen kokonaisuus sai hyvän startin terveellisempiin elämäntapoihin sis. ruokavalion ja treenit. Valmentajan tuki kaiken aikaa. Treeneissä otettiin loistavasti huomioon kuntotasot sekä terveyteen liittyvät rajoitteet. Summa summaarum LOISTAVA SETTI!

Heidi, Painonhallinta-ryhmäTreenit oli monipuolisia ja tarpeeksi kovia. Hiki virtasi ja kunto sekä lihaskunto kasvoi. Kotitreenit oli helppoja toteuttaa ja selkeitä. Ruokavaliot oli mainio lisä.

Riikka, Painonhallinta-ryhmä


Kiitokset, kun olette saaneet minut sitoutumaan minut eden yhden kerran viikossa venyttelemään ja liikuttamaan kehoani. Tämä on jo edistystä.

Satu, Kehonhuolto-pienryhmä

Äärimmäisen osaava ja kannustava sekä reilu valmentaja jolta löytyy myös huumorintajua. Paras päätös ikinä oli lähteä pienryhmään mukaan. Pois en vaihda.

Lea, pienryhmäJutan ryhmätunneilla into tehdä tarttuu helposti ja joka kerta huomaa tekevänsä enemmän kuin mitä reeniin tullessa oli edes ajatellut. Jutan ohjauksessa motivaatio säilyy ja reenin jälkeen huomaa jäävänsä jo odottamaan seuraavaa reenikertaa. Jutta huomioi jokaisen niin haasteet kuin potentiaalinkin yksilöllisesti ja halu kehittämiseen näkyy Jutan otteissa! 

Susanna, ryhmävalmennus


Aivan mahtava juttu! Jutta sai meidät ylittämään itsemme. Sopivasti semmoisia juttuja, mitä ei tulisi itse koskaan tehtyä.

Heli, Painonhallinta-ryhmäTyytyväinen kokonaisuuteen& myös omiin saavutuksiin tähän mennessä :) Vaativia treenejä, kuitenkin ihan huippuhyviä ja mahtava treeniporukka! Jutta on vaativa, mutta myös kannustava valmentaja.

Tea, Painonhallinta-ryhmä
Kolme kuukautta jatkuvaa itsensä haastamista ja ylittämistä. Huippu meno koko ajan. Kiitos Jutta! Olen saavuttanut päätavoitteeni eli saanut lisää energiaa ja löytänyt rytmin ja ilon taas liikuntaan. 

Sanna-Kaisa, Painonhallinta-ryhmäKovasti tykkäsin. Laadukasta ja monipuolista kehonhuoltoa. Hyvä ettei venyttelyä vaan kunnon reeniä tukilihaksille ja liikkuvuudelle. Kiva ohjaaja

Kehonhuolto-pienryhmä

Raskauden ja vauvavuoden jälkeen vähän jännitti miten saisin taas itseni innostumaan säännöllisestä liikkumisesta ja treenailusta. Yksi kokeilukerta Jutan ryhmässä ja olin myyty! Loistava ryhmähenki sekä innostava ja motivoiva valmentaja 👌🤗
Jutan ryhmässä liikutaan ilolla ja pilke silmäkulmassa mutta puristetaan samalla hiki hatussa lihaksista kaikki irti 😄 Ja Jutan kannustuksella jaksaa uskoa itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa. Huipputyyppi! ☺️ 

Annika, pienryhmä


Kiitos, Jutta, kurssista! Treenikerrat jäivät mieleen monipuolisina, olivat erinomaisen tehokkaita ja niistä sai intoa ja vinkkejä myös muuhun liikuntaan. Valmentajana vahvuuksiasi ovat positiivisuus, asiantuntevuus ja tasapuolisuus. Olet tunneilla aktiivisesti läsnä myös kellon käydessä seuraamalla tarkasti kaikkien tekemistä. Huomioit treenaajat tasapuolisesti: jos jollekulle ei ole esim. tekniikkaan liittyvää muistutettavaa tai korjattavaa, huomioit hänet ihan vaan tsemppaamalla. Hienoa on myös se, että muistat kaikkien nimet ja käytät niitä aktiivisesti. Se, että puhuttelet ja huomioit nimellä, lisää henkilökohtaisuuden tuntua ja vahvistaa motivaatiota yrittää parastaan. Aion ilman muuta käydä treeneissäsi myös jatkossa 💪😀

Ryhmätunnit


Sain Jutalta täydelliset tsempit ja ohjeet uuteen terveellisempään elämään. Jutan ohjaamat treenit auttoivat löytämään taas liikunnan ilon jota ruokapäiväkirjan kautta rakennettu ohjeistus syömiseen tukee hienosti.
Oma matka on vasta alussa mutta tämän parempaa starttia siihen ei olisi voinut olla. Hyvä Jutta! 

Tiia, yksilövalmennus


Todella hyvä kehonhuolto. Olo aina parantuu tunnin jälkeen. Hyviä liikkeitä, joita helppo tehdä. Etenkin niska, hartia jumit lähtee pois.

Kehonhuolto-pienryhmä