Valmentajat

                Täältä löydät salin valmentajien esittelyt! Asiakaspalautteita myös sivun lopussa.

Jutta Selin-yrityksen omistaja,yksilövalmennus, ryhmätunnit

Jutta hoitaa salin kaikki toimintaan liittyät asiat. Jutta vetää ryhmätunteja sekä muutamia yksilöasiakkaita (vapaat paikat kannattaa tiedustella häneltä). Jutalta löytyy omaa taustaa monesta eri lajista mm. painonnosto, yleisurheilu, ratsastus, tanssi ja suunnistus. Jutta itse kilpailee yhä painonnostossa kansainvälisellä tasolla. Saavutuksia löytyy mm. Useat Suomenmestaruudet nuorissa ja yleisessä sarjassa sekä nuorten EM 4. sija vuodelta 2021 sekä Yleisen sarjan Pohjoismaiden mestaruus hopea 2021. Juttaan kannattaa olla yhteydessä salin asioista sekä ryhmätunteihin liittyvissä kysymyksissä. Yksilövalmennuspaikkoja muutamia vapautuu aina välillä, laita viestiä ja katsotaan milloin päästäisiin aloittamaan!

jutta@personaltrainingjuttaselin.fi

0504968865

Inkeri Väisänen, Ryhmätunnit

Inkerin hallussa ovat lauantaisin Kuntopiiri ja Pilates- tunnit sekä keskiviikkoisin Voima/Kuntopiiri -tunti ja Kehonhuolto-pienryhmä

Olen liikuntaneuvoja ja sydämeni sykkii liikkuvuus ja kehonhallinta harjoitteille, oli laji mikä tahansa. Olen tehnyt ensimmäisen työurani kaupan alalla, jonka jälkeen halusin tehdä töitä kehon kanssa. Aloitin liikkumisen aikuisena joten tiedän minkälaista liikuntaharrastuksen ja uuden rutiinin luominen kiireisessä arjessa on. Keskityn tunneillani luomaan oivalluksia kehon linjauksista ja lisäämään kehotuntemusta, sekä kehittymään harjoittelussa. Liikkumisen kuuluu olla miellyttävää ja tuoda voimavaroja jaksamiseen. Tervetuloa tunneille!

Asiakaspalautteet /Jutta

Elämäni kiistatta parhaita päätöksiä oli aloittaa treenaaminen ja liikunnan rakentaminen osaksi arkea Jutan ohjeilla. Tuntuu, ettei ole mitään merkitystä sillä, onko itse rapakuntoinen vai valmiiksi aktiivinen liikkuja, Jutta saa jokaisella tunnilla ohjattavat vietyä omille äärirajoille ja välillä vähän ylikin. Jokaisella tunnilla on tähän asti tullut valtavasti onnistumisen kokemuksia, koska harjoitukset on mitoitettu juuri sopiviksi omalle tasolle.

Jutta osaa todella kannustaa ja motivoida, ja on saanut iskostettua päähäni, että vaikka aloittaessa olin tosi huonossa kunnossa ja reilusti ylipainoinen, niin tärkeintä on se, että sen hyväksi on alkanut tekemään jotain. Jutasta itsestään huokuu ammattimainen ote unohtamatta liikunnan iloa.

Suosittelen lämpimästi Jutan treenejä kenelle tahansa, omasta kokemuksesta varsinkin vähemmän liikuntaa harrastaneille!

Jenni, 31, yksilövalmennus, pienryhmä


Monipuolinen kokonaisuus sai hyvän startin terveellisempiin elämäntapoihin sis. ruokavalion ja treenit. Valmentajan tuki kaiken aikaa. Treeneissä otettiin loistavasti huomioon kuntotasot sekä terveyteen liittyvät rajoitteet. Summa summaarum LOISTAVA SETTI!

Heidi, 3kk painonhallinta-ryhmäTreenit oli monipuolisia ja tarpeeksi kovia. Hiki virtasi ja kunto sekä lihaskunto kasvoi. Kotitreenit oli helppoja toteuttaa ja selkeitä. Ruokavaliot oli mainio lisä.

Riikka, 3kk painonhallinta-ryhmä

Äärimmäisen osaava ja kannustava sekä reilu valmentaja jolta löytyy myös huumorintajua. Paras päätös ikinä oli lähteä pienryhmään mukaan. Pois en vaihda.

Lea, pienryhmäJutan ryhmätunneilla into tehdä tarttuu helposti ja joka kerta huomaa tekevänsä enemmän kuin mitä reeniin tullessa oli edes ajatellut. Jutan ohjauksessa motivaatio säilyy ja reenin jälkeen huomaa jäävänsä jo odottamaan seuraavaa reenikertaa. Jutta huomioi jokaisen niin haasteet kuin potentiaalinkin yksilöllisesti ja halu kehittämiseen näkyy Jutan otteissa! 

Susanna, ryhmävalmennus


Aivan mahtava juttu! Jutta sai meidät ylittämään itsemme. Sopivasti semmoisia juttuja, mitä ei tulisi itse koskaan tehtyä.

Heli, 3kk painonhallinta-ryhmäTyytyväinen kokonaisuuteen& myös omiin saavutuksiin tähän mennessä :) Vaativia treenejä, kuitenkin ihan huippuhyviä ja mahtava treeniporukka! Jutta on vaativa, mutta myös kannustava valmentaja.

Tea, 3kk painonhallinta-ryhmä
Kolme kuukautta jatkuvaa itsensä haastamista ja ylittämistä. Huippu meno koko ajan. Kiitos Jutta! Olen saavuttanut päätavoitteeni eli saanut lisää energiaa ja löytänyt rytmin ja ilon taas liikuntaan. 

Sanna-Kaisa, 3kk painonhallinta-ryhmä

Raskauden ja vauvavuoden jälkeen vähän jännitti miten saisin taas itseni innostumaan säännöllisestä liikkumisesta ja treenailusta. Yksi kokeilukerta Jutan ryhmässä ja olin myyty! Loistava ryhmähenki sekä innostava ja motivoiva valmentaja 👌🤗
Jutan ryhmässä liikutaan ilolla ja pilke silmäkulmassa mutta puristetaan samalla hiki hatussa lihaksista kaikki irti 😄 Ja Jutan kannustuksella jaksaa uskoa itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa. Huipputyyppi! ☺️ 

Annika, pienryhmä


Kiitos, Jutta, kurssista! Treenikerrat jäivät mieleen aika samanlaisina, mutta olivat erinomaisen tehokkaita ja niistä sai intoa ja vinkkejä myös muuhun liikuntaan. Valmentajana vahvuuksiasi ovat positiivisuus, asiantuntevuus ja tasapuolisuus. Olet tunneilla aktiivisesti läsnä myös kellon käydessä seuraamalla tarkasti kaikkien tekemistä. Huomioit treenaajat tasapuolosesti: jos jollekulle ei ole esim. tekniikkaan liittyvää muistutettavaa tai korjattavaa, huomioit hänet ihan vaan tsemppaamalla. Hienoa on myös se, että muistat kaikkien nimet ja käytät niitä aktiivisesti. Se, että puhuttelet ja huomioit nimellä, lisää henkilökohtaisuuden tuntua ja vahvistaa motivaatiota yrittää parastaan. Aion ilman muuta käydä treeneissäsi myös jatkossa 💪😀

Liikunnan Startti kurssilainen


Sain Jutalta täydelliset tsempit ja ohjeet uuteen terveellisempään elämään. Jutan ohjaamat treenit auttoivat löytämään taas liikunnan ilon jota ruokapäiväkirjan kautta rakennettu ohjeistus syömiseen tukee hienosti.
Oma matka on vasta alussa mutta tämän parempaa starttia siihen ei olisi voinut olla. Hyvä Jutta! 

Tiia, yksilövalmennus