ASIAKASPALAUTTEET

Elämäni kiistatta parhaita päätöksiä oli aloittaa treenaaminen ja liikunnan rakentaminen osaksi arkea Jutan ohjeilla. Tuntuu, ettei ole mitään merkitystä sillä, onko itse rapakuntoinen vai valmiiksi aktiivinen liikkuja, Jutta saa jokaisella tunnilla ohjattavat vietyä omille äärirajoille ja välillä vähän ylikin. Jokaisella tunnilla on tähän asti tullut valtavasti onnistumisen kokemuksia, koska harjoitukset on mitoitettu juuri sopiviksi omalle tasolle.

Jutta osaa todella kannustaa ja motivoida, ja on saanut iskostettua päähäni, että vaikka aloittaessa olin tosi huonossa kunnossa ja reilusti ylipainoinen, niin tärkeintä on se, että sen hyväksi on alkanut tekemään jotain. Jutasta itsestään huokuu ammattimainen ote unohtamatta liikunnan iloa.

Suosittelen lämpimästi Jutan treenejä kenelle tahansa, omasta kokemuksesta varsinkin vähemmän liikuntaa harrastaneille!

Jenni, 31, yksilövalmennus, pienryhmä


Äärimmäisen osaava ja kannustava sekä reilu valmentaja jolta löytyy myös huumorintajua. Paras päätös ikinä oli lähteä pienryhmään mukaan. Pois en vaihda.

Lea, pienryhmä

Raskauden ja vauvavuoden jälkeen vähän jännitti miten saisin taas itseni innostumaan säännöllisestä liikkumisesta ja treenailusta. Yksi kokeilukerta Jutan ryhmässä ja olin myyty! Loistava ryhmähenki sekä innostava ja motivoiva valmentaja 👌🤗
Jutan ryhmässä liikutaan ilolla ja pilke silmäkulmassa mutta puristetaan samalla hiki hatussa lihaksista kaikki irti 😄 Ja Jutan kannustuksella jaksaa uskoa itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa. Huipputyyppi! ☺️ 

Annika, pienryhmä